Van jeugdtrainer Feyenoord naar hoofdtrainer Fenerbahçe

Dirk Kuyt scoort met Fenerbahce tegen Galatasaray

In een aantal Europese landen zijn de competities voortijdig beëindigd.

In Duitsland ging de competitie afgelopen weekend weer verder en zo zijn er meerdere landen die nadenken over de hervatting van de competitie. Zo ook in Turkije, waar mogelijk Dirk Kuyt nog actief zal zijn tot het einde van de Süper Lig.

Kuyt was afgelopen seizoen werkzaam als jeugdtrainer van Feyenoord.

De oud-international had eigenlijk promotie moeten maken, maar enige tijd geleden besloot hij af te zien van dat aanbod om bij meer clubs in de keuken te kijken. Voor de functie van hoofdtrainer bij Fenerbahçe zou hij de club nu echter definitief verlaten.

Voor Feyenoord is dit een gigantische tegenvaller. In De Kuip werd hij namelijk gezien als de potentiële opvolger van Advocaat, die normaliter afzwaait in 2021.