VIDEO: Trump bang voor Erdogan! “Wat gaan we doen als Turkije het hoofdonderdeel van de F35 niet meer stuurt?”

President Erdogan groet vanuit een Turkse jet in Ankara

Trump, maakte tijdens een interview met Maria Bartiromo van Fox Business Network interessante uitspraken en zei dat de VS over de hele wereld onderdelen maakt voor de F-35-jet en de uitdagingen van wereldwijde samenwerking noemde.

“Kijk, het hoofdonderdeel van de F-35 wordt geproduceerd in Turkije en verzonden vanuit Turkije naar Amerika. Nu hebben we goede relaties met Erdogan, maar wat zal er gebeuren als ze opeens zeggen we geven het hoofdonderdeel niet meer?” Wat gaan we dan doen?

“Wat gebeurt er als we dat niet hebben. Gaan ze zeggen ‘we gaan je het hoofdonderdeel niet geven? Wat gaan we dan doen? We moeten ons voorbereiden’, ‘voegde Trump eraan toe. Bekijk videobeelden hieronder!