Acht nieuwe coronabesmetting bij Besiktas

Besiktas aanvaller Jermaine Lens tijdens de derby tegen Fenerbahce

Bij de Turkse voetbalclub Besiktas zijn nog eens acht besmettingen met het coronavirus geconstateerd.

Dat meldt clubarts Tekin Kerem Ülkü op de website van de club waar de Nederlandse aanvaller Jeremain Lens onder contract staat. Besiktas meldt dat woensdag alle voetballers, mensen uit de technische staf en facilitair personeel op Covid-19 zijn getest. Dat leverde acht nieuwe gevallen op.

Vorige week werd bekend dat de Turkse competitie op 12 juni hervat zal worden. De meeste clubs begonnen daarop weer te trainen in kleine groepjes, volgens richtlijnen die de Turkse bond had opgesteld.

Ook bij rivaal Fenerbahçe testte vorige week een staflid positief. Die club besloot daarop de trainingen te annuleren.