Vijf Mysterieuze doden binnen 1 maand tijdens Coronavirus pandemie

Van links naar rechts: Maeve Kennedy, Gideon McKean Kennedy, Dmitriy Bosov, Thomas Schafer, Doctor Bing Liu(allemaal overleden binnen 1 maand)

Maeve Kennedy Townsend McKean:

Robert F. Kennedy’s kleindochter Maeve Kennedy Townsend McKean was directeur van het Global Health Initiative aan de Georgetown University.

Het lichaam van kleindochter Robert F. Kennedy werd gevonden na een kano-ongeluk. De McKeans, die deel uitmaken van de legendarische Kennedy-familie in de Verenigde Staten, waren vanwege de corona-pandemie vanuit de hoofdstad Washington naar een huis van de familie in Chesapeake Bay afgereisd, een baai die uitmondt in de Atlantische Oceaan.

Zij werkte als directeur van een gezondheidsprogramma aan de prestigieuze Georgetown University en ze had een coronadoorbraak. Deze universiteit speelt ook een rol in de Covid-19 crisis.

In maart 2020 ondertekende ze samen met honderden andere volksgezondheidsfunctionarissen een brief waarin ze er bij de Amerikaanse vice-president Mike Pence op aandrong de wetenschappelijke aanbevelingen op te volgen en voldoende financiering te verstrekken als reactie op COVID-19 .

Maeve was ook een tegenstander van Bill Gates vaccinatieplannen, die overduidelijk een rol lijken te spelen in deze plandemie!

Het heeft er alle schijn van dat dit geen gewoon kano-ongeluk was. Het is in ieder geval opvallend dat de lichamen na het kano-ongeluk naar de bodem zonken, terwijl deze normaal gesproken boven komen drijven.

Het lichaam van Maeve Kennedy werd na vier dagen gevonden op 6 april 2020 en het lichaam van haar 8-jarige zoon werd gevonden op 8 april 2020.

Doodsoorzaak: verdrinking

Thomas Schafer:

Duitse Minister van Financiën beheerde een bedrag van 3 biljoen euro in Frankfurt. Op de ochtend van 28 maart 2020 werd de 54-jarig lichaam van de Duitser gevonden naast de hogesnelheidsspoorlijn Keulen-Frankfurt bij Hochheim am Main, en de politie speculeerde dat hij zichzelf had gedood.

In zijn vroegere jaren studeerde hij aan de Rothchilds universiteit en in Duitsland was men bang dat hij de plaats zou innemen van bondskanselier Merkel. Enkele dagen voor zijn dood maakte hij het volgende bekend tegen de Duitse krant Spiegel. Coronavirus is een plandemie en geen pandemie. Het virus is een smoes. De Duitse overheid gaat binnenkort beslag leggen op belangrijke bedrijven. Enkele dagen later werd zijn lichaam gevonden naast de hogesnelheidslijn.

Doodsoorzaak: zelfmoord

Bing Liu:

Professor dokter Bing Liu(37) vermoord die ‘op het punt van coronadoorbraak stond’

Een Chinese toponderzoeker van de universiteit van het Amerikaanse Pittsburgh is zaterdag 6 mei in zijn eigen woning doodgeschoten. De 37-jarige Bing Liu stond volgens zijn werkgever op het punt ‘heel belangrijke ontdekkingen’ over Covid-19 te doen.

Dmitriy Bosov:

52-jarige Russische miljardair van vijf kinderen, sterfdatum: 6 mei 2020, Doodsoorzaak: zelfmoord(dood aangetroffen in landhuis) Volgens laatste berichten is hij vermoord. Hij had een vermogen van 1,1 miljard dollar en was een bekende figuur in de aandelenbeurs. Hij had enkele farmaceutische aandelen.