“Galatasaray? Ik heb niks gehoord en verwacht….

Bruma toen hij nog voor Galatasaray speelde

Armindo Bruma wil slagen bij PSV en zit dan ook niet op een transfer te wachten.

Zaakwaarnemer Catio Baldé laat in gesprek met het Eindhovens Dagblad weten dat er niets conreets speelt rond zijn cliënt. Hij gaat er dan ook vanuit dat de Portugese aanvaller de Eindhovenaren trouw blijft.

De Turkse grootmacht Galatasaray is geinteresseerd om PSV-aanvaller Bruma over te nemen maar hikken wel tegen de vraagprijs aan die PSV vraagt. Hij zou zelf een terugkeer naar Turkije wel zien zitten.

“Er speelt niks concreets. Bruma meldt zich volgende week weer in Eindhoven, zoals de bedoeling is. Zijn doel is om bij PSV daarna alsnog prijzen te winnen”, geeft hij aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

De 25-jarige aanvaller wordt onder meer gelinkt aan Galatasaray, maar Baldé weet niets van die interesse. “Ik heb niks gehoord en verwacht op dit moment dat hij ook komend seizoen bij PSV blijft.”