Galatasaray wil ‘de nieuwe Higuain’ aantrekken

Adolfo Gaich scoort voor Club Atlético San Lorenzo de Almagro

Volgens Argentijnse bronnen zou Club Brugge liefst 17 miljoen euro hebben geboden voor 90 procent van de transferrechten voor Gaich. San Lorenzo bleef echter maar meer vragen en uiteindelijk ketste de transfer af.

Intussen zou Galatasaray aan de mouw van de 21-jarige Gaich trekken. Het lijkt onwaarschijnlijk dat hij in de zomer alsnog naar Club Brugge verhuist

De Turkse topclub is op zoek naar een opvolger voor Radamel Falcao, die inmiddels toch al 34 jaar is. Galatasaray-trainer Fatih Terim heeft zijn oog laten vallen op Gaich, die in Argentinië al omschreven wordt als ‘de nieuwe Higuain’.

Goedkoop wordt zijn komst niet, aangezien zijn marktwaarde nu al op elf miljoen euro geschat wordt.