VIDEO: Coronavirus of effecten van 5G? CT-scans worden op afstand uitgevoerd met 5G technologie op coronapatiënten!

De uitbraak van het coronavirus heeft de wereld tot stilstand gebracht. Met meer dan 600.000 positieve gevallen en meer dan 50.000 sterfgevallen heeft de COVID-19-uitbraak wereldwijde paniek veroorzaakt. Italië, Iran en de VS zijn naast China, het epicentrum van de uitbraak, de zwaarst getroffen landen.

Hier is een van de meest huiveringwekkende, griezelige en enge samenzweringstheorie rond COVID-19.

De ‘5G’ verbinding
Terwijl complottheorieën zich als een lopend vuurtje op internet verspreidden, kwamen verschillende misleide geruchten over de verbinding tussen 5G en coronavirus online naar voren.

COVID-19 is vermoedelijk afkomstig van een markt in Wuhan, China, in november. Toevallig zette China in november ook enkele van zijn 5G-netwerken aan.

Verschillende complottheoretici beweerden ook dat de virale video’s van mensen die ‘op de grond vielen’ in China het resultaat waren van 5G-radiogolven die knoeien met het zuurstofgehalte in het bloed van mensen.

Al snel ontkrachtte een in het VK gevestigde website voor het controleren van feiten, FullFact, de beweringen en argumenteerde dat er ‘geen bewijs is dat 5G schadelijk is voor de gezondheid van mensen’.

In 2017 stuurden 180 wetenschappers en artsen uit 36 landen een brief aan de Europese Unie. Zij menen dat de uitrol van 5G zal leiden tot een ‘enorme toename’ van onvrijwillige blootstelling aan elektromagnetische straling. … Die straling is bewezen schadelijk voor mens en milieu’

Het West Chinese ziekenhuis in de provincie Sichuan gebruikt al sinds November 2019 5G-technologie om CT-scans op afstand uit te voeren op COVID-19-gevallen uit de provincie Hubei, het epicentrum van het coronavirus. Bekijk videobeelden hieronder!