“Het lijkt erop dat ze aan de winnende kant zijn tegen het coronavirus”

Burak Yılmaz, de aanvaller van Beşiktaş heeft via Instagram de onderstaande uitspraken gedaan over de gezondheid van Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak (Galatasaray) en Göksel Gümüşdağı (Başakşehir.)

“Mijn naaste vrienden hebben gezegd dat trainer Fatih, broer Göksel, broer Abdurrahim en zus Şükran van het coronavirus aan het winnen zijn. Binnenkort zullen deze personen goed nieuws publiceren. Hier ben ik van overtuigd. Wij hebben tot nu toe als volk alles bereikt wat wij wilden bereiken. Wij kunnen dit opnieuw bereiken.”, aldus Burak Yılmaz.

Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft via Twitter de onderstaande uitspraken gedaan.

“Ik voel mij echt goed en heb mooie gemengde gevoelens. Ik voel in mijn hard dat mensen aan het bidden zijn voor mij. Deze situatie is voor ons allemaal een toets. Wij zullen allemaal hopelijk slagen. Ik voel mij goed en zal nog beter worden. Ik wil jullie allemaal bedanken.”, aldus Fatih Terim.