Wanneer gaat de Süper Lig beginnen? Nieuwe uitspraken …..

Mehmet Sepil, de voorzitter van Göztepe en de Turkse clubvereniging voor voetbal heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover TRTSPOR.

“Wij hebben onlangs een videoconferentie gehad met alle voorzitters van de Süper Lig. Wij hebben veel zaken besproken waar Mehmet Muharrem Kasapoğlu, minister van sport antwoord op wou hebben. Zowel voor voetbal, basketbal als volleybal.”

“Belangrijkste onderwerp was de vraag wanneer de Turkse competitie weer zou kunnen starten. Ook is er een periode waarin een voetballer zich voor de wedstrijden moet klaarstomen door te trainen.”

“Onze eerste voorkeur is dat de competitie op 17 april gestart kan worden. Tweede voorkeur was eind april. De meeste voorkeuren gingen uit naar 17 april. Wij hebben dit tevens aan de Turkse voetbalbondbekend gemaakt.”