“Ik ben echt blij dat wij van Fenerbahçe hebben gewonnen”

Radamel Falcao, de sterspeler van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover beIN Sports.

“Mijn vader was ook voetballer. Ik heb hem bij elke training en wedstrijd kunnen volgen. Daardoor ben ik gaan houden van voetbal. Bij Galatasaray kende ik eerst Mondragon. Victoria heeft hier ook gespeeld. Arda Turan ken ik van Atletico Madrid en hij heeft mij veel dingen over Galatasaray verteld.”

“Ik kreeg een heel warm welkom van de supporters. In het begin was ik nerveus en heb ook veel wedstrijden gemist. Daarna heb ik nog harder gewerkt en zag ik dat ik steeds beter ben gaan presteren. Ik had gewoon tijd nodig. Er strijden veel clubs om het kampioenschap. Het zijn allemaal sterke clubs. Ze hebben goede spelers. De laatste speelweken worden best wel moeilijk.”

“Ik ben wel blij dat wij van Fenerbahçe in hun eigen huis heb kunnen winnen. Dat heeft ervoor gezorgd dat wij een hechtere band als ploeg hebben gekregen. In Turkije houden mensen echt van voetbal. Ons doel is om dit seizoen kampioen te worden. Wij maken een kritieke periode mee. Fouten maken kan cruciaal zijn. Daarom moeten wij echt oppassen en het verschil laten zien.”