Tom Hanks en vrouw Rita hebben coronavirus, opnames nieuwe film stilgelegd

Acteur Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson zijn besmet met het coronavirus en in Australië in isolatie geplaatst, zo laat Hanks donderdag weten op Twitter.

De 63-jarige Hanks en zijn eveneens 63-jarige vrouw waren in Australië omdat hij daar opnames had voor een film over Elvis Presley, waarin hij diens iconische manager Colonel Tom Parker speelt. Parker heette eigenlijk Dries van Kuijk en werd geboren in Nederland.

Hanks en zijn vrouw voelden zich beiden niet lekker en hadden koorts, waarna ze positief werden getest op het COVID-19-virus. Volgens de autoriteiten in Australië hebben de twee het virus opgelopen in hun thuisland de Verenigde Staten of tijdens hun reis van de VS naar Australië.

Ze zullen het medisch protocol in Australië opvolgen en de komende twee weken in isolatie doorbrengen in een ziekenhuis in de Gold Coast, schrijft The Hollywood Reporter.