Sergen Yalçın: “Wij worden met de dag sterker”

Sergen Yalçın, de trainer van Beşiktaş heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Alanyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.

“Wij spelen goed en wij hebben verdiend gewonnen. Wij hebben niet per toeval gewonnen. Mijn spelers willen heel graag winnen. Wij spelen zoals onze supporters het willen. Ik wil mijn spelers bedanken. Het was een mooie wedstrijd.”

“Wij hebben een goed systeem ontwikkeld. In alle wedstrijden zijn wij de sterkere partij. Wij kwamen op achterstand. Het is niet gemakkelijk om tegen Alanyaspor van achterstand terug te komen en te winnen. Mijn onze kracht hebben wij de score weten te keren. Wij worden met de dag sterker.”

Beşiktaş heeft onder leiding van trainer Sergen Yalcin gewonnen van Alanyaspor. Het werd 1-2 in de Turkse badplaats.