Portugese versie van Loris Karius op weg naar Beşiktaş?

Besiktas zit achter Ajax-reservedoelman Bruno Varela aan. Althans, dat meldt Fanatik.

Bruno Varela is reservekeeper bij Ajax en krijgt erg weinig kansen om zichzelf te laten zien. André Onana is tenslotte de absolute nummer 1. Toch heeft Besiktas genoeg van Varela gezien om hem in te willen lijven. Dat meldt Fanatik. Bruno Varela is ook het onderwerp van gesprek sinds hij drie blunders maakte in het duel van Jong Ajax met Jong FC Utrecht.

Aan het einde van dit seizoen loopt het huurcontract van Loris Karius bij de Turkse club af. Besiktas heeft daarom een oogje op Varela. De 25-jarige Varela wordt trouwens door de Amsterdammers gehuurd van Benfica.

Erdal Torunoğulları is volgens het nieuws van Fanatik in gesprek met zijn zaakwaarnemer.