“De voorzitter heeft zonder mijn weten en die van de trainer nieuwe spelers gehaald”

Damien Comolli, ex-sportief directeur van Fenerbahçe heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

“Er heerste echt een negatieve sfeer bij Fenerbahçe. Dat was echt teleurstellend voor mij. Dat heb ik voor het eerst in mijn carrière meegemaakt. Volgens mij had Fenerbahçe de beste selectie van de competitie. Toen gingen de zaken slecht. Dat was de reden dat ik ontslag nam.”

“De voorzitter heeft zonder mijn weten en die van de trainer nieuwe spelers gehaald. Ik had hier respect voor omdat hij veel tijd en geld aan de club heeft besteed. Hij is de voorzitter en hij mag doen en laten wat hij wil. Toch had ik hier wel last van.”

“Ik kon toen twee dingen doen. Blijven en kijken wat ik kon verbeteren of mijn ontslag indienen. Ik had eerder al ontslag genomen, maar dat werd afgewezen. Ik zag aan het einde van de tunnel het licht niet meer. Ik heb iets gedaan wat ik nog nooit eerder heb gedaan en ik heb getweet. Na deze uitspraken zijn ze akkoord gegaan dat ik ging vertrekken.”