“Wij hebben ons goed voorbereid op Sporting CP”

Okan Buruk, de trainer van Başakşehir heeft voor het Europa League duel tegen Sporting CP de onderstaande uitspraken gedaan.

Başakşehir neemt het donderdag om 18:55 uur in de laatste 32 van de Europa League op tegen Sporting.

“Wij hebben ons goed voorbereid op Sporting CP. Ik denk dat wij onze tegenstander goed hebben geanalyseerd. Het duel is belangrijk voor ons, maar ook voor Turkije. Wij zijn de enige Turkse club in Europa en het behalen van punten zijn zeer belangrijk voor ons. Vooral de rechtstreekse deelname aan de Champions League is zeer belangrijk. Daarom vinden wij deze ronde zeer belangrijk. Wij moeten Turkije op dezelfde plek op de ranglijst behouden. Ik hoop ook dat wij dit seizoen kampioen worden en geschiedenis schrijven. Er zijn dit jaar zeven clubs die om het kampioenschap strijden.”