Voetballer krijgt 5 jaar schorsing vanwege bijten in penis

Een voetballer van de Franse amateurclub Soetrich is voor vijf jaar geschorst nadat hij een tegenstander vorig jaar in zijn penis beet. Het slachtoffer had tien hechtingen nodig.

Op 17 november 2019 was het raak na een lokale wedstrijd tussen Terville en Soetrich in Oost-Frankrijk. 2 spelers van beide teams begonnen met elkaar te vechten. Een Terville-speler probeerde de 2 uit elkaar te halen, maar zonder succes.

De kwade Soetrich-speler viel de vredestichter aan en beet keihard in zijn penis.

Behalve tien hechtingen kostte het voorval het slachtoffer vier werkdagen omdat hij in de ziekenboeg terechtkwam. Maar ook de voetballer van Terville werd geschorst: hij mag een half jaar niet meedoen bij zijn club als gevolg van zijn aandeel in de vechtpartij.