VIDEO: Vrouwen die veel Make-up gebruiken krijgen dikkere baby’s

Als je op zoek bent naar een antwoord op de vraag, “Wat zijn Parabenen”, dan kan ik mij voorstellen dat je daar nog niet eerder van gehoord hebt.

Dit zijn chemische stoffen die conserverende eigenschappen hebben. Parabenen worden vaak gebruikt in cosmetica en andere schoonheidsproducten die gewoon over de toonbank worden verkocht. Ook zit het in andere producten zoals shampoo en tandpasta.

Mensen worden steeds bezorgder over de bijwerkingen van de overvloedige inname parabenen of wanneer ze deze chemicaliën op hun huid te smeren. De schrik voor parabenen wordt bij de meeste mensen veroorzaakt door het vermeende verband tussen parabenen en de ontwikkeling van bepaalde vormen van kanker.

Volgens sommige studies kunnen deze stoffen waaronder methylparabeen, ethylparabeen, propylparabeen, butylparabeen en isobutylparabeen de gezondheid schaden door bij te dragen aan de ontwikkeling van tumoren. Vrouwen die veel make-up gebruiken krijgen dikkere baby’s.

Bekijk videobeelden hieronder!