Mesut Özil: ”We zien wel wat er gaat gebeuren”

Volgens de laatste berichten ontving de Premier League-club afgelopen vrijdag een aantrekkelijk voorstel voor de 31-jarige spelmaker, maar om uiteenlopende redenen kwam het niet tot een transfer.

Mesut Ozil kan na in de zomer van 2021 vanwege een aflopend contract transfervrij vertrekken. De spelmaker weet echter niet of hij volgend seizoen nog bij Arsenal speelt.

“Ik heb nog een contract van 1 jaar, we zien wel wat er gaat gebeuren”, bevestigt Ozil aan de Engelse media. “Ik wacht rustig af en moet nog bekijken waar mijn toekomst ligt”, aldus Ozil, die in een eerder stadium liet weten dat hij ook open staat voor een Turks avontuur.

De toekomst van Özil was de voorbije jaren een terugkerend onderwerp, ook toen hij uiteindelijk een nieuw contract met Arsenal tot de zomer van 2021 ondertekende en zich van liefst een miljoen euro netto per maand verzekerde.