VIDEO: Morbius Trailer (2020) Jared Leto, Marvel, Action Movie

Morbius is een aankomende Amerikaanse superheldenfilm gebaseerd op het gelijknamige personage uit de Marvel Comics.

De film wordt geproduceerd door Columbia Pictures in samenwerking met Marvel en wordt gedistribueerd door Sony Pictures Releasing. Morbius moet de tweede film worden die zich in het Sony’s Marvel Universe afspeelt. The film werd geregisseerd door Daniel Espinosa en volgt een script van Matt Sazama & Burk Sharpless en Art Marcum & Matt Holloway, en vertoont Jared Leto als Michael Morbius met medespelers als Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal, en Tyrese Gibson.

In de film verandert Morbius in een soort vampier nadat hij probeert zichzelf te genezen van een zeldzame bloedaandoening.

De film is de eerste film uit Sony’s Marvel Universe die refereert aan de Spider-Man films die zich afspelen in de Marvel Cinematic Universe. Morbius moet in de Verenigde Staten op 31 juli 2020 in première gaan.

Bekijk hieronder de Trailer!