Hakan Sukur drinkt turkse thee met terrorist Fethullah Gülen

Bijna vier jaar na zijn vlucht naar Amerika zit een terugkeer naar Turkije er nog steeds niet in voor Hakan Şükür (48), legendarische spits die de Turken zo veel voetbalplezier schonk.

In een interview vertelt de ‘Stier van de Bosporus’ dat president Erdogan hem alles heeft afgepakt. Naast zijn vrijheid ook al zijn geld. En dat hij nu in Californië aan de bak komt als Uber-chauffeur en boekenverkoper.

Een terugkeer naar Turkije lijkt voorlopig uitgesloten voor de winnaar van de UEFA Cup in 2000. „Ik heb niks meer over. Erdogan heeft alles afgepakt. Mijn recht op vrijheid, vrijheid van meningsuiting en het recht om te werken. Niemand kan mij vertellen wat mij rol in de coup dan zou zijn geweest. Ik heb nog nooit wat verkeerds gedaan. Ik ben geen verrader of terrorist. Ik ben dan misschien een vijand van de regering, maar niet van Turkije. Ik hou van het land.”

Op de foto hierboven zie je Galatasaray legende Hakan Sukur turkse thee drinken met terrorist Fethullah Gülen. Volgens de media en president Erdogan zou Hakan Sukur nauwe banden hebben met Fethullah Gulen.