Fenerbahçe naar Kayseri, Simon Falette keert terug naar Istanbul

Fenerbahçe neemt het dinsdag in de laatste 16 van de Turkse beker op tegen Kayserispor.

Nadat Fenerbahçe Tarsus İdmanyurdu en İstanbulspor heeft uitgeschakeld, is het nu de beurt aan trainer Ersun Yanal en zijn spelers om Kayserispor uit te schakelen. Dit is tevens de eerste officiële wedstrijd van het seizoen.

Kayserispor heeft tot nu toe Bayrampaşa en Manisa uitgeschakeld.

De volgende spelers zitten in de selectie van Fenerbahçe:
Altay Bayındır, Harun Tekin, Erten Ersu, Zanka, Serdar Aziz, Adil Rami, Mauricio Isla, Murat Sağlam, Jailson, Luiz Gustavo, Tolga Ciğerci, Tolgay Arslan, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Nabil Dirar, Alper Potuk, Ferdi Kadıoğlu, Max Kruse, Garry Rodrigues, Deniz Türüç, Mevlüt Erdinç, Vedat Muriqi.

Opvallend is dat Simon Falette, de kersverse transfer van Fenerbahçe met de jeugdspelers vanuit Antalya naar Istanbul vliegt. Fenerbahçe heeft nog geen licentie voor hem kunnen regelen.